OVER SPEEDMASTERS

Speedmasters organiseert gratis activiteiten op hockeyclubs in Nederland en Belgie. De Speedmasters challenge wordt uitgevoerd op een zaterdag (dagdeel) in de periode maart / april 2016.

Op een nader te bepalen datum zal een team van Speedmasters uw club bezoeken met een professionele snelheidsmeter in combinatie met een groot digitaal display waar direct na elke slag de snelheid op geprojecteerd zal worden. De deelnemers aan de challenge worden ingedeeld in categorieën (9 t/m 10, 11 t/m 12, 13 t/m 14, 15 t/m 16 jaar) waardoor alle aanwezige jeugdspelers kans maken op geweldige prijzen. In elke categorie maak je kans op de volgende prijzen:

1e prijs: Matchplay hockeykamp t.w.v. €420,-
2e prijs: Hockey kledingpakket t.w.v. €100,-
3e prijs: Cadeaubon hockeyspeciaalzaak t.w.v. €25,-

De Speedmasters challenge vind plaats op meerdere verenigingen in Nederland. Per week zal er een update gemaakt worden met betrekking tot de behaalde slagsnelheid en zal dit gepubliceerd worden op onze website.

Deelname aan de Speedmasters Challenge is geheel kosteloos en wordt volledig verzorgd. Het enige wat speedmasters van de club vraagt is een ruimte op het terrein waar er geslagen kan worden met stick en bal. Daarnaast zou het prettig zijn wanneer de challenge onder de aandacht gebracht zou kunnen worden bij de leden zodat het een groot succes kan gaan worden!

Voor meer informatie of het aanmelden van uw vereniging kunt u een e-mail sturen naar info@speedmasters.nl

Het Speedmasters team.